Deň otvorených dverí a naše prezentácie

Dva dni pred semifinále FLL Česko – Slovensko sme prezentovali naše projekty  a robotov na dni otvorených dverí v našej škole.

Najmladší študenti so svojimi robotmi pomocníkmi  a autíčkom na ovládanie pomocou mobilu zabávali v počítačovej učebni našich budúcich primánov. V piatich interaktívnych prezentáciách ukázali svoju šikovnosť viac ako sedemdesiatim piatakom z nášho okresu. Veková blízkosť prezentujúcich a publika odbúrala zábrany našich malých hostí, ktorí si so záujmom pozreli prezentácie robotov a s chuťou vyskúšali ovládanie autíčka na prekážkovej dráhe.

Tím GYMLET ROBOTS prezentoval svoj projekt Gymlet into orbit a svoju robot game v školskej jedálni pred približne stovkou rodičov.  Aj keď naši FLL reprezentanti budú o dva dni súťažiť na semifinále v Bratislave, prípravy vrcholia a napätie pomaly dosahuje maximum, našli si čas na propagáciu robotiky a vedy aj na tomto podujatí. Príprava podujatia pre také veľké publikum vyžadovala aj špeciálne vybavenie. Aby si všetci prítomní mohli vychutnať akcie nášho robota na hracom stole, pripravili aj prenos robot game pomocou kamery a projektora. Svojimi vedomosťami, perfektnou prezentáciou, ale aj bezprostrednosťou zaujali rodičov, a tak museli odpovedať aj na doplňujúce otázky publika.

Super! Opäť vynikajúca práca všetkých členov krúžku.

[Celkom:23    Priemerne:4.9/5]